Com participar

Aquest concurs es dirigeix únicament a escoles, podran participar alumnes nascuts entre el 2004 i el 2009. No acceptarem participacions de particulars, tots els formularis els ha de presentar un professor de l’escola.

Termini ampliat fins al 30 de juny de 2020. El professor ha d’enregistrar-se en aquest web, una vegada enregistrat, es descarregarà el full de participació i la plantilla del relat.

Els alumnes participaran en la categoria que els correspongui, tantes vegades com vulguin. Els relats han de complir les condicions especificades a les bases del concurs.

Totes les obres s’enviaran per correu electrònic juntament amb el full de participació completat.

Apunta-t’hi!

Registra’t amb el teu e-mail perquè participin els alumnes

Puntos separación

Categories

A

Alumnes nascuts entre
2007 i 2009

Creació del relat amb
Josefina Llauradó

B

Alumnes nascuts entre
2004 i 2006

Creació del relat amb
Jordi Cervera

Participar

Consulta les bases del concurs

Participa en altres llengües

Escull la teva convocatòria. Pots presentar els teus relats en anglès, català i/o castellà. Pots presentar-te a totes, només has d’omplir el formulari corresponent.

English ·  Castellano ·  Català

Premis

Cada categoria tindrà un guanyador i 10 finalistes.

Trophy icon

Guanyadors

Cada guanyador rebrà com a premi uns auriculars bluetooth i cinc invitacions a la cerimònia dels premis. Tots els relats guanyadors s’inclouran en una edició limitada signada pels autors.

L’escola dels guanyadors rebrà, a la vegada, 5 invitacions a la cerimònia dels Premis Fiction Express que tindrà lloc el novembre de 2020 (Barcelona, Londres i Madrid)* i una videoconferència o visita de l’autor al centre educatiu.

Finalistes

Les escoles finalistes i els finalistes rebran 3 invitacions cadascun a la cerimònia dels Premis Fiction Express que tindrà lloc el novembre 2020 (Barcelona, Londres i Madrid)*.

*Pendent de confirmació